Acasă Monden Gabriel Cotabita merge vara aceasta in VAMA! Vezi cand va concerta!

Gabriel Cotabita merge vara aceasta in VAMA! Vezi cand va concerta!

34

În ultima perioadă s-a zvonit că Gabriel Cotabiță ar dori să plece o perioadă din țară, pentru recuperare, însă aceste informații au fost contrazise de Monica Anghel. In schimb, va merge in Vama.

„Cotabiţă nu a plecat în străinătate, e bine mersi acasă, îşi urmează tratamentul de recuperare”, a declarat Monica Anghel pentru ring.ro.

Dacă peste hotare nu poate încă să plece, Gabriel Cotabiță va merge totuși în Vama Veche să se bucure de spectacole și aerul de mare.


 

Citeste si:

Desi a fost externat, medicii il avertizeaza: Gabriel Cotabita poate MURI in orice clipa!

Primele declaratii ale lui Gabriel Cotabita: Am fost in lumea de dincolo! L-am vazut pe tata, care a murit acum multi ani!


 

„Este exclus să plece la recuperare în afara ţării. N-am auzit nimic în acest sens. Cei din familie sunt foarte mulţumiţi de doctorii cu care au avut de-a face şi se bucură de recuperarea lui. Am vorbit când am fost la el la spital. Arată foarte bine, încă memoria i se construieşte. Vorbeşti clar cu el orice subiect şi ţine minte, nu e nicio problemă. Gabi mi-a confirmat că vine la Vamă, nu că va cânta. Nu ştiu dacă va putea să stea toată săptămâna. Sunt multe show-uri de dans care merită văzute. La acest festival vom alege perechea care ne va reprezenta la campionatul mondial. Lui Gabi îi place foarte mult dansul, dar nu va fi în juriu”, a spus Wilmark.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos