Acasă Monden Primele declaratii ale lui Gabriel Cotabita: Am fost in lumea de dincolo!...

Primele declaratii ale lui Gabriel Cotabita: Am fost in lumea de dincolo! L-am vazut pe tata, care a murit acum multi ani!

39

Gabriel Cotabita a facut primele declaratii dupa iesirea din coma, acesta povestind prin ce a trecut pentru libertatea.ro.

Odată ce şi-a recăpătat memoria şi a început să vorbească, Gabriel Cotabiţă le-a făcut mărturisiri cutremurătoare apropiaţilor despre ce i s-a întâmplat în perioada de comă.

“Am fost în lumea de dincolo şi drumul înapoi a fost unul greu. În timp ce mă aflam în comă, mi-am revăzut întreaga viaţă, de când eram copil, amintirile din tinereţe, apoi începuturile carierei, momentele triste, dar şi cele frumoase prin care am trecut. L-am văzut şi pe tata, care a murit în urmă cu mulţi ani”, le-ar fi mărturisit el apropiaţilor care l-au văzut după mutarea în Spitalul Elias, pentru recuperare.


Citeste si:

Fetele lui Gabriel Cotabita si-au vandut tatal televiziunilor de scandal!

Despagubiri de 50.000 de euro pentru Gabriel Cotabita dupa ce a fost fotografiat pe patul de spital!

Ce s-a intamplat cu asistenta care s-a fotografiat cu Gabriel Cotabita pe patul de spital?!


Unul dintre ei ne-a dezvăluit şi faptul că Gabi Cotabiţă a simţit, deşi era în comă, că mama şi fetele sale sufereau şi îl vegheau tot timpul, şi că foarte multe persoane, unele apropiate, altele pe care nici nu le cunoştea, l-au ajutat doar rugânduse şi gândinduse la el.

De altfel, la scurt timp după ce a fost deconectat de la aparate şi a putut vorbi, Gabi le-a cerut fetelor sale să cheme la spital anumite persoane dintre cele care i-au fost apropiate înainte de accident.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos