23.7 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăMondenDespagubiri de 50.000 de euro pentru Gabriel Cotabita dupa ce a fost...

Despagubiri de 50.000 de euro pentru Gabriel Cotabita dupa ce a fost fotografiat pe patul de spital!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Medicii de la Spitalul Floreasca au făcut minuni pentru Gabriel Cotabiţă şi i-au redat dreptul la o viaţă normală. Din păcate, gestul unei infirmiere care s-a fotografiat cu artistul aflat în suferinţă a lăsat familiei şi apropiaţilor un gust amar, scrie click.ro.

„Este o încălcare a atribuţiunilor de serviciu şi a conduitei, ca asistentă sau infirmieră. Există o răspundere disciplinară, care merge până la desfacerea contractului de muncă. Dar şi spitalul poate fi tras la răspundere pentru fapta asistentei, care era în timpul serviciului, nu în timpul ei liber.


Citeste si:

Ce s-a intamplat cu asistenta care s-a fotografiat cu Gabriel Cotabita pe patul de spital?!

Nu mai are bani pentru spitalizare! Gabriel Cotabita este nevoit sa ia o decizie grea!


Daunele morale sunt la latitudinea instanţei… Dar având în vedere că este un prejudiciu grav de imagine pentru Gabriel Cotabiţă, acesta poate cere daune morale, până la 50.000 de euro, atât asistentei, cât şi de la spitalul respectiv, întrucât este vorba de răspundere civilă delictuală pentru fapta angajatului. Oricum, asistenta respectivă merită şi o sancţiune penală. Practic, a abuzat de un om care nu se putea apăra”, a declarat avocat Codruţa Aaron.

cotabita

Ultimele stiri