27.1 C
București
marți, iunie 25, 2024
AcasăMondenNu mai are bani pentru spitalizare! Gabriel Cotabita este nevoit sa ia...

Nu mai are bani pentru spitalizare! Gabriel Cotabita este nevoit sa ia o decizie grea!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Desi starea lui de sanatate este tot mai buna, Gabriel Cotabita ar mai avea nevoie de spitalizare, insa costurile sunt foarte mari, scrie click.ro.

Nu mulţi ştiu însă că solistului, care n-a mai produs nici un ban în urma stopului cardio-respirator suferit pe 8 mai, îi trebuie sume uriaşe pentru tratamentul spitalicesc, în jur de 2.000 de euro lunar (pentru fizioterapeuţi, logopezi, maseuri, medicamente), conform unor surse de la Elias.
Din acest motiv, Gabriel Cotabiţă a cerut să fie externat zilele acestea, mai ales că starea lui de sănătate este bună. Ştiindu-l la ananghie din punct de vedere financiar, mai mulţi prieteni şi artişti sunt dispuşi să-l ajute.
Nu de alta, dar singura lui sursă de venit sunt drepturile de autor din difuzarea pieselor sale, la tv şi la radio, iar acestea sunt mult prea mici pentru nevoile sale. “Artistului îi revin lunar doar în jur de 200 de lei, pentru că radiourile nu-l prea difuzează”, ne-a spus Robert Bucur, reprezentant O.R.D.A. (Oficiul Român pentru Drepturile de Autor).


Citeste si:

Gabriel Cotabita face SEDINTE DE HIPNOZA pentru a-si recupera memoria!

Horia Moculescu POVESTESTE intalnirea cu Gabriel Cotabita, dupa coma: Se misca bine, face totul singur!


Aceşti bani i-ar ajunge lui Gabriel Cotabiţă doar pentru două masaje performante. În plus, o şedinţă de acupunctură costă 50 lei, iar fizioterapia, 100 de lei.

Ultimele stiri