Acasă Monden Horia Moculescu POVESTESTE intalnirea cu Gabriel Cotabita, dupa coma: Se misca bine,...

Horia Moculescu POVESTESTE intalnirea cu Gabriel Cotabita, dupa coma: Se misca bine, face totul singur!

36

Compozitoul Horia Moculescu l-a vizitat pe Gabriel Cotabita dupa revenirea din coma si a povestit detalii interesante despre adevarata stare de sanatate a cantaretului.

După o perioadă extrem de dificilă în care s-a luptat pentru propria viaţă, Gabriel Cotabiţă şi-a revenit în mod spectaculos. Starea sa e din ce în ce mai bună şi se află în plin proces de recuperare.

Fiind invitat în platoul emisiunii „Agentul Vip”, de la Antena Stars, Horia Moculescu a povestit cu sinceritate despre întâlnirea cu Gabriel Cotabiţă.

„Arată bine, se mişcă bine, face totul singur. Ieri l-am vizitat a doua oară. Era cu prietenii şi cu mama lângă el. Amintirile lui sunt foarte exacte fără să fie nevoie să facă un efort de gândire”, a declarat artistul.


Citeste si:

Evolutie INCREDIBILA! Gabriel Cotabita ar putea concerta in luna AUGUST!

Iubita cu 30 de ani mai tanara L-A PARASIT pe Gabriel Cotabita!


„Ieri am stabilit cu Gabi Cotabiţă ca eu să îi scriu o melodie la care el să facă versurile şi să o cânte. Este într-o formă excepţională”, a mai declarat Horia Moculescu.

Gabriel Cotabiţă a intrat în comă pe 8 mai, fiind găsit în stare de inconştienţă în sala de fitness a unui hotel de lux din Bucureşti. În urmă cu aproape două săptămâni, acesta a fost transferat de la Spitalul Floreasca la Elias, acolo unde urmează un tratament strict de recuperare.

 

Sursa: Antena Stars

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos