Monden

FOTO – Transformare SOCANTA a lui Rudel Obreja! Cat de mult l-a marcat PUSCARIA!

Lunile petrecute in puscarie l-au afectat serios pe Rudel Obreja, acesta fiind vizil marcat la iesirea din arest. CANCAN.ro a reusit sa obtina imagini cu unul dintre personajele cheie din Dosarul Gala Bute, cel in care a fost trimisa dupa gratii si Elena Udrea.

 Este vorba de Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, cel care este acuzat de evaziune fiscala, spalare de bani si complicitate la abuz in serviciu. La inceputul lunii mai, barbatul a fost transferat in arest la domiciliu, iar mai apoi a ramas sub control judiciar.

Miercuri, alaturi de copii, fostul sportiv a iesit sa se relaxeze in parcul Herastrau. Imaginile in care a fost surprins Obreja de CANCAN.ro sunt cu adevarat socante, asta deoarece acesta a slabit foarte mult, fiind practic de nerecunoscut, semn ca perioada pe care a petrecut-o dupa gratii si-a lasat amprenta si din punct de vedere fizic. „Era o camera de 11 metri patrati cu patru paturi, o masa si o baie, cat poate fi numita baie. Sa stai doua luni si 80 de zile intr-o astfel de situatie este sub demnitatea umana”, a spus Obreja, in luna mai, atunci cand a iesit din inchisoare.


 

Citeste si:

Rudel Obreja CONDAMNAT la 3 ani de inchisoare cu executare!

Rudel Obreja, ARESTAT pentru trafic de influenta!


 

Loading...

Dupa ce s-a relaxat mai bine de un ceas pe aleile insorite din parc, fostul sef de la FRB s-a indreptat spre masina sa, moment in care s-a intalnit cu un apropiat.

Puscaria l-a slabit pe fostul presedinte de la FRB

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP