Acasă Stirea zilei Cristi Minculescu s-a retras din trupa Iris

Cristi Minculescu s-a retras din trupa Iris

61

Cristi Minculescu, solistul vocal al formatiei Iris, a decis, unilateral, sa se retraga din trupa. Motivatia acestuia este ca nu castiga suficient de multi bani cu Iris. Locul lui Minculescu in trupa Iris va fi luat de Tony Seicarescu, cunoscut pentru colaborarile sale cu Directia 5 si Krypton.

Cristi Minculescu dadea de mai multa vreme semne ca nu se afla intr-o relatie fericita de colaborare cu restul trupei. Dupa ce timp de 32 de ani a fost solistul trupei Iris, Cristi Minculescu a ales sa se retraga din grupul care l-a consacrat. Sotia sa Rodica a tinut sa precizeze: „Vorbim despre propria decizie luata de Cristi, care nu poate fi nicidecum speculata sau interpretata. Pur si simplu, nu mai are chef, nu mai vrea sa cante. ”

Liderul formatiei, Nelu Dumitrescu a spus: „E trist ca se intampla asa ceva, cand pierzi un coleg de formatie. Cristi a spus ca nu mai vrea sa cante cu noi pentru ca nu-i mai convine cat castiga in Romania. Dar Iris e mai mult decat un grup rock, e un simbol al rockului din Romania si de aceea va merge mai departe. Cu Tony Seicarescu vom inregistra, cat de curand, o piesa noua si pana la anul, un nou album. Oricum, Iris merge mai departe!”.

Cel care va fi noul solist Iris, Tony Seicarescu (ex- Directia 5) a spus: „Pornesc la drum cu multa speranta, am ascultat Iris de mic copil si dupa atatia ani ajung sa fiu solist la trupa adolescentei mele. Pentru mine este o mare provocare, nu-mi gasesc rostul in tot ceea ce as vrea sa exprim, ca am ajuns intr-o formatie de legenda. Sper din tot sufletul ca cei care au fost pana acum alaturi de Iris sa fie si de acum inainte. Despre Cristi Minculescu nu am cum sa vorbesc decat la superlativ, dar am toata increderea ca Iris va continua povestea”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos