Acasă Sanatate Criza de doctori: Un spital din Romania ofera prima de 4.500 de...

Criza de doctori: Un spital din Romania ofera prima de 4.500 de lei si locuinta de serviciu oricui vine sa lucreze

Spitalul Municipal „Sf. Doctori Cosma şi Damian” Rădăuţi oferă o primă de instalare de 4.500 lei și locuință de serviciu medicilor psihiatri interesați să vină să profeseze în această unitate medicală, conform anunțului făcut public pe site-ul Direcției de Sănătate Publică Suceava, informează Monitorul de Suceava.

Deocamdată, secția Psihiatrie a spitalului rădăuțean este închisă, din cauza numărului insuficient de medici.

Secția a fost închisă din data de 3 ianuarie a.c. deoarece are doar doi medici, dintre care unul și-a luat scutire de gărzi. Până când vor mai veni medici și se va putea redeschide, urgențele psihiatrice vor fi asigurate de Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava și de spitalul din Siret.

Unitatea sanitară are prevăzute în structura de personal două posturi vacante de medici psihiatri pentru care se va organiza concurs de ocupare și un număr de trei medici rezidenți în anul V/ specialiști/ primar necesari pentru completarea liniei de gardă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentBode anunta ca ”lupta pentru adevar continua”, dupa decizia Tribunalului Salaj in procesul cu Universitatea Babes Bolyai
Articolul următorGuvernul vrea sa dea banii inapoi pensionarilor care si-au platit asigurarile de sanatate la zi