Acasă Social „Am paralizat când am văzut!” – Un roman s-a trezit cu o...

„Am paralizat când am văzut!” – Un roman s-a trezit cu o factura la curent de 76 milioane de EURO

O greșeală de calcul i-a provocat un șoc unui bărbat din Adjud, județul Vrancea. Acesta s-a trezit că are de plătit… 76 de milioane de euro pentru energia electrică consumată pe parcursul a cinci luni. Furnizorul de energie electrică și-a dat seama de greșeala făcută și i-a trimis factura corectă, anunta Digi24.ro.

Romică Păduraru deține o pizzerie și o brutărie în Adjud, ambele la aceeași adresă. În mod normal, factura la energie electrică nu depășește 1.000 de lei pe lună. La finalul lunii trecute, a avut însă parte de o surpriză de proporții.

„În decembrie, pe 20, mi-au venit facturile alea cu niște sume de am paralizat când le-am văzut, una de 76 milioane de euro. După care, la o săptămână, a venit cu minus… cum ar veni le-au stornat”, a spus Romică Păduraru. În scurt timp, furnizorul de energie electrică și-a dat seama de greșeala făcută și i-a trimis factura corectă. Șocul însă a rămas. „Șocul e când le vezi. Sumele alea. Mi se pare că cei care emit facturile astea fac abuz în serviciu și neglijență. Mi se pare urât din punct de vedere emoțional, oamenii suferă un șoc. Vă dați seama că mi s-a ridicat glicemia cred că la 400 când am văzut așa ceva și am rămas șocat, pentru că mă gândeam de unde să fac rost de bani”, spune bărbatul.

Citeste mai multe pe Digi24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCel mai bogat om din Ucraina anunta o investitie uriasa in Romania
Articolul următorAnaliza lui Oreste Teodorescu, in vremuri de confuzie: ”De ce nu mai evoluează nici o națiune astăzi”