Acasă Comentariul zilei CTP despre discursul lui Putin: „Fiți atenți că vă spargem, să moară...

CTP despre discursul lui Putin: „Fiți atenți că vă spargem, să moară mama Rusia!”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că Vladimir Putin, aflat la un de zile de când încearcă că cucerească zone din Ucraina, a ajuns la limită, așa că s-a pus pe atacat Occidentul și Ucraina, ba că susțin homosexualii, ba că sunt cu naziștii sau împotriva creștinilor. CTP spune că în sala în care vorbea Putin un moșneag a adormit.

„Putin conduce o Pobedă pășitoare

Un caftangiu vestit, să-i spunem Zet, se năpustește asupra unui anume U, pe motivul că ăsta se uita urât la el. Și cu intenția clară să-i rupă capul în câteva secunde. După un sfert de ceas de lovituri crunte, de-o parte și de alta, cei doi sunt plini de răni sângerânde, se clatină pe picioare, încearcă să-și adune puterile. Nici gând ca Zet să fie cu bocancul pe gâtul așteptatei victime.

Ei, și în clipa asta crâncenă, de încleștare pe viață și pe moarte, Zet deschide gura și ne anunță că „U este un om rău, ca și W, care îl susține!”. Adică, după ce a primit o serie de pumni în cap, la care nu se aștepta, Putin răspunde, carevasăzică, dând o palmă morală Ucrainei și Occidentului, pe care îi dojenește că sunt naziști, antichriști și homosexuali. Drept care, dacă n-a fost în stare să zdrobească Ucraina, derbedeul Putin amenință Westul, USA: „Fiți atenți că vă spargem, să moară mama Rusia!”.

Acum, când se împlinește 1 an de la năvala asupra Ucrainei, tot ce-ar fi trebuit să aibă de spus era sărbătorirea Victoriei, Pobeda, ca în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Despre asta, n-a găsit decât o zisă a lui Iohannis, deja ridiculizată: „O facem pas cu pas”. Ca și cum Pobeda condusă de el ar fi pășitoare, nu pe roți…

Pentru vajnicul apărător al Dumnezeului mascul care este Vladimir Putin, pentru adoratorii forței, violenței și dictaturii, mesajul pe care l-a transmis se reduce la un singur și rușinos cuvânt: impotență.

M-am uitat cu atenție: în sala plină ochi cu oameni ai Sistemului putinist, nu era nicio singură față, niciuna, care să nu fie lemnoasă, complet inexpresivă, pe tot timpul discursului. Cu excepția unui moșneag care adormise”, scrie CTP pe Facebook.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentNutritionistul Mihaela Bilic: Dacă avem kilograme în plus, nu înseamnă că mâncăm nesănătos
Articolul următorOreste Teodorescu: „M-am mutat la țara si asta m-a salvat! Eram plăpând, stresat, obosit, încuiat, nervos, fără niciun simț practic”