Acasă Comentariul zilei CTP despre protestul din Bucuresti: „E nevoie si de prosti. Isi bat...

CTP despre protestul din Bucuresti: „E nevoie si de prosti. Isi bat joc de cei care s-au imbolnavit, isi bat joc de morti”

2079

Cristian Tudor Popescu a comentat foarte dur protestul organizat de pro-rusi, antivaccinisti si pesedisti in Piata Victoriei. Protestatarii au sustinut ca virusul nu exista, fiind folosit de guverne pentru a introduce „dictatura”.

„Nu doresc moartea prostilor, ei sunt necesari intr-o societate. Nu poate fi definita o calitate umana fara prezenta contrariului ei. Daca toti oamenii ar fi inteligenti, cu IQ de peste 150, atunci conceptul de inteligenta ar disparea, ar fi greu de definit, din moment ce posedam toti asta. E nevoie si de prosti, si de oameni curajosi, si de lasi ca sa poti defini oamenii curajosi.

Ca o scietate sa functioneze este nevoie si de astfel de oameni, pe care nu o sa-i numesc prosti, sa nu se simta jigniti, ci ‘inteligenti asimptomatici’. Nu prezinta semne dar probabil ca ei sunt foarte inteligenti.

Dincolo de inteligenta, sa vorbim de omenia lor. Chiar cand dansii sunt acolo, a venit inca un anunt, au murit inca 14 oameni. Acesstia nu se gandesc niciun moment, unu-pentru ca sunt inteligenti asimptomatici, doi-ca sunt nesimtiti, nu se gandesc ca isi bat joc de munca pe care au depus-o cadrele medicale in aceste doua luni, isi bat joc de cei care s-au imbolnavit si au suferit, isi bat joc de morti. Asta fac in acest moment acesti indivizi, fara sa se gandeasca nicio secunda la ceilalti.

Am vazut mai devreme acolo insi cu copii, si-au adus copiii aici. Nu se gandesc ca se duc acasa la familiile lor, unde au stat bot in bot fara masca, unii s-au imbratista ostentativ, si se duc acasa unde au niste parinti, niste copii. Copiii nu mai sunt in afara pericolului, acum e destul de clar ca sufera de inflamarea vaselor de sange”, a spus CTP la Digi24.

„Ei ne considera pe noi niste tampiti, care cred ca exista pandemie, ca oamenii care au murit sunt de fapt machiati, vopsiti, ei nu sunt morti. Un peisaj uman jalnic, eu sunt un tampit care nu am inteles ce se intampla pe acest glob. (…) Va dati seama, daca oamenii astia conduceau Romania, ce s-ar fi intamplat in aceste doua luni?”, a mai subliniat CTP.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos