Acasă Comentariul zilei CTP despre ultima reactie a lui Iohannis: A expediat un sut in...

CTP despre ultima reactie a lui Iohannis: A expediat un sut in testicule PSD-ului

8325

Cristian Tudor Popescu a comentat intr-un mod foarte plastic declaratia lui Klaus Iohannis la adresa PSD privind autonomia Tinutului Secuiesc.

„Prinzandu-i cu pantalonii in vine, presedintele Iohannis a expediat PSD-ului un sut in testicule. Acesta e rezumatul peripetiei autonomiei secuiesti in Parlamentul Romaniei.

Presedintele Camerei Deputatilor si al PSD, M. Ciolacu, s-a dovedit mai degraba tembel decat tradator de tara. A lasat sa ticaie bomba murdara plantata regulat de udemeristi ca sa fie dezamorsata, dar sa arate ca se afla si ei in treaba. A lasat-o, de altfel, toata deputatimea din Camera, in cap cu PSD.

Domnul Ciolacu poate sa se jure ca n-a vrut sa vanda Ardealul, dar nu poate s-o faca in numele PSD, partid cu cazier in ce priveste intelegerile antinationale cu UDMR – daca ar fi sa ne amintim doar declararea zilei de 15 martie Zi Nationala a maghiarilor din Romania, la paritate cu 1 decembrie. Si e ridicol ca un sef PSD sa-l dea pe CV Tudor drept exemplu de xenofobie si minciuna: ‘Cornel’ a fost amicul de suflet al pesedistilor de-a lungul vremii, iar ciracii lui au transformat in anii din urma PSD intr-un PRM cardasit cu UDMR”, a scris CTP pe Republica.

https://www.facebook.com/CTPopescu/posts/2722349111210842
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos