Acasă Comentariul zilei CTP, devastator cu Patriarhul: Cea mai mare tristeţe a domnului Daniel nu...

CTP, devastator cu Patriarhul: Cea mai mare tristeţe a domnului Daniel nu e că 400 de români au murit cu zile, ci că nu au clienţi

1659

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a transmis un mesaj devastator Patriarhului Daniel după ce acesta ar fi declarat că „cea mai mare tristeţe a preoţilor români” e că nu au credincioşi la slujbă. „Nu aceasta e cea mai mare tristeţe a domnului Daniel, ci că nu au clienţi”, a răbufnit CTP, referindu-se la cei „400 de români care au murit cu zile din pricina acestui virus”.

„N-am înţeles cum actuala căpetenie a Bisericii, domnul Daniel, poate să mobilizeze oamenii. N-am uitat ce a spus atunci în timpul tragediei de la Colectiv. «Dom’le veniţi la biserică să vă rugaţi. Ce să căutăm noi să venim să facem slujbe la cutia aia de table». A zis cu mare empatie creştină domnul Daniel. Şi acum ce spune? Capul nostru spiritual. «Cea mai mare tristeţe a preoţilor acum în aceste zile e că nu au credincioşi la slujbă». Asta a spus. Deci cea mai mare tristeţe a preoţilor români din ţara asta nu e că mor în fiecare zi câte 15-20-10 iar 20. Sunt 400 de români care au murit cu zile din pricina acestui virus şi vor mai muri. Nu aceasta e cea mai mare tristeţe a domnului Daniel, ci că nu au clienţi. Tristeţea asta o au şi proprietarii de hoteluri, restaurante. Asta e problema acestui domn Daniel. Că nu au credincioşi în Biserică”, a declarat vineri seara Cristian Tudor Popescu la Digi24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos