Acasă Comentariul zilei CTP lămureste lucrurile: „Mesajul lui Iohannis, corect si binevenit. Ciolacu, Tariceanu si...

CTP lămureste lucrurile: „Mesajul lui Iohannis, corect si binevenit. Ciolacu, Tariceanu si Ponta sunt iresponsabili”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, marti, ca declaratia lui Klaus Iohannis privind prelungirea starii de urgenta este un „mesaj corect si binevenit”.

„Mesajul a fost corect si binevenit. Este nevoie de acest mesaj acum, avand in vedere ca tensiunea sociala creste, creste si tensiunea politica. Diverse personaje incearca sa speculeze acum aceasta situatie. Este necesar acest apel de vreme ce sefi de partid ca domnii Ciolacu, Tariceanu si Ponta doresc sa nu voteze starea de urgenta in Parlament. Ceea ce este un act iresponsabil, chiar criminal.

Fireste, rolul opozitiei este sa critice, autoritatile fac greseli, dar ca masura de raspuns la aceste greseli sa nu votezi starea de urgenta, asta fiind solutia… Ce urmeaza appoi? Iesim cu totii in strada, ne ducem unde avem treaba si asteptam sa se blocheze cimitirile, sa nu mai avem unde sa inmormantam oamenii.

Presounea este toto mai mare oamenii au o luna de izolare in soate, psighic este greu de suportat. Urmeaza o perioada critica, deci mesajul lui Klaus Iohannis este corect si binevenit”, a declarat CTP la Digi24.

Pericolul pe care il reprezinta noul coronavirus nu a trecut, iar „relaxarea restrictiilor ar duce la o crestere vertiginoasa a cazurilor de infectare”, a declarat, marti, presedintele Klaus Iohannis.

Seful statului s-a referit la cererile unor politicieni in acest sens.

„Pericolul nu a trecut, iar relaxarea restrictiilor in perioada urmatoare, cum vad ca cer unii politicieni, ar duce la o crestere vertiginoasa a cazurilor de infectare”, a aratat seful statului intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni.

„Stati acasa pentru a nu ajunge pe un pat de spital. Stati acasa pentru a ne recapata viata cat mai repede”, a subliniat Iohannis.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVeste proasta: Microbistii din Germania vor sta acasa un an
Articolul următorAcord intre MAI si BOR: Lumina sfanta va ajunge de Pasti in toate casele tuturor credinciosilor