Acasă Comentariul zilei CTP il desfiinteaza pe regizorul Cristi Puiu: „Impinge dincolo de orice limite...

CTP il desfiinteaza pe regizorul Cristi Puiu: „Impinge dincolo de orice limite compromiterea sa ca regizor”

201

Cristian Tudor Popescu a comentat usturator mitingul negationistilor de sambata, din Piata Universitatii, la care a fost prezent si regizorul Cristi Puiu.

„Se produce un fenomen de rezonanta. Sunt indivizii apucati care intra in rezonanta pe plan mondial, vine un trend asa… va amintiti ala cu galetile cu gheata rasturante in cap? S-a umplut lumea de indivizi si inse care isi rasturnau galeti cu gheata in cap. Se duce un trend, un tsunami, si intra in oscilatie astia apucatii si se duc in Piata Victoriei sau unde se duc”, a declarat CTP la Europa FM.

Intrebat despre prezenta lui Cristi Puiu la protestul „impotriva botnitei”, CTP a raspuns amarat: „Impinge dincolo de orice limite compromiterea sa ca regizor”.

Aproximativ 300 de oameni au participat, sambata, la un protest „impotriva botnitei” in Piata Universitatii. La protest au mai fost prezenti regizorul Cristi Puiu, activistele PSD Oana Lovin, Codruta Cerva si Iosefina Pascal (consiliera a europarlamentarului Maria Grapini), avocatul Dan Chitic si numerosi alti promotori ai teoriilor conspirationiste.

Numerosi vorbitori au avut discursuri delirante. Avocata Diana Iovanovici Sosoaca a sustinut ca, prin masurile anti-coronavirus, se urmareste „distrugerea” poporului roman, care „are cele mai mari inventii din lume”.

„Suntem condusi de cea mai mare masa de criminali ai unui popor, cei care au instituit teroarea, genocidurile. De ce credeti ca ne vor distrusi? Uitati-va cine are cele mai mari inventii din lume? Poporul roman! Datorita romanilor nostri exista continuitate pe acest pamant unde s-a nascut civilizatia lumii. Noi suntem poporul!

Rusine bucurestenilor care stau in casa! Au venit fratii nostri din celelalte orase. Va e frica ca o sa va amenze? O sa muriti amendati si prosti”, a strigat Iovanovici.

„Un secretar de stat care este principalul terorist al Romaniei ne-a intezis mitingurile”, a mai spus avocata. Multimea a scandat „Arafat, arestat!”, „Arafat condamnat pentru sangele varsat”.

„Am salvat oameni din spitale cu un simplu telefon. Cum dracu sa ma multiplic, ca v-as scapa de toti teroristii astia”, a mai strigat avocata.

In jur de 300 de persoane au protestat sambata in Piata Universitatii fata de masurile de protectie in fata coronaviruslui, in special fata de purtarea mastii de protectie.

„Jos masca, jos masca!”, „Jos dictatura”, au strigat protestatarii. Ei purtau si un banner pe care scria „Nu va credem”.

„Sunteti cea mai frumoasa armata a Romaniei, pentru prima oara din 1990 Piata Universitatii arata foarte frumos”, a declarat Iulian Capsali, organizatorul manifestatiei. „Virusul este o simpla gripa, totul este o mascarada”, a mai spus Capsali.

Manifestantii nu au purat masti de protectie si nici nu au respectat regulile de distantare sociala.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos