Acasă Comentariul zilei Rares Bogdan: Ghinionul PSD-istilor este ca le-am descoperit viclenia si mergem din...

Rares Bogdan: Ghinionul PSD-istilor este ca le-am descoperit viclenia si mergem din nou la oameni

146

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan afirma ca liderii PSD si-au sabotat singuri motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban pentru a arata electoratului ca ei nu mai controleaza nici Parlamentul, astfel incat sa nu mai poata fi invinovatiti ca fac „legi strambe”.

„Am aflat ca in laboratorul in care ganditorii stangii stau cu picioarele in apa, comprese pe frunte si sandviciuri cu pangolin, seful de tulumba a sesizat, la un moment dat, ca PSD are un pasiv de imagine de care trebuie sa scape: majoritatea parlamentara. Va explic acum. Pentru ca unul dintre mesajele principale ale PNL este acela ca alegerile sunt importante deoarece legile strambe, facute de 30 de ani pentru clientela rosie, numai asa se pot indrepta, ce si-a zis omul? Haideti sa depunem o motiune de cenzura, pe care sa o sabotam, ca sa aratam ca nu mai avem majoritate. Scopul? Acela ca publicul sa se intrebe de ce, daca majoritatea s-a inversat, PNL-USR-PMP nu fac acum ceea ce promit ca vor face dupa alegerile generale. Veti spune ca este imposibil ca electoratul sa inghita asa ceva. Deloc! Pe ulitele comunelor, discutiile au loc cam asa:

Cetatean: Am pensie de 300 de lei, iar liberalii spun ca din cauza PSD.
Activist PSD: Mint. Guverneaza din noiembrie, deci daca doreau, mareau pensiile, ca acum au majoritate. Dar le-am marit noi.
Cetatean: Pai aveti majoritate?
Activist PSD: Nu avem, dar ei nu vin la munca, deci uneori suntem noi mai multi.

…Vi se pare de noaptea mintii? Nu e. Oamenii neinformati afla si alte minciuni jalnice: ca PNL nu a dat 14% pe 1 septembrie, ci a taiat 26% din pensii (!!!!), aparent incredibil dar extrem de adevarat in mintile incalcite de ura ale propagandei PSD. Ca va elimina medicamentele gratuite, ca nu va mai da bilete de tratament si ca nu e exclus sa rationalizeze mancarea.

Aberatii peste aberatiile. Alte mostre de demagogie: americanii ne vor raul – Europa ne tradeaza – liberalii vor anula titlurile de proprietate, caci nu mai au cu ce sa garanteze imprumuturile – milioane de romani stau cu bagajele facute. Si Propaganda rosie continua si mai abitir intoxicarea. Acesti indivizi care dispretuiesc mintea romanului nu spun la televizor decat o parte din minciuni. Nu risca sa faca misto de ei vreun moderator. Dar pungile de saracie ale tarii si internetul gem de persoane care sperie populatia si o indeamna sa lupte cu ‘mosierii’.

Ghinionul lor este ca le-am descoperit viclenia si mergem din nou la oameni, demontam minciunile si le aratam cum arata orasele si comunele administrate de liberali. Merita efortul, e soarta tuturor in joc! Daca acest ultim tren nu pleaca din gara cu mecanici treji, nenorocirea va fi imposibil de evitat”, a scris Rares Bogdan intr-un articol publicat in EVZ.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos