24.5 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăMondenCu cat il platea fugarul Sebastian Ghita pe Victor Ciutacu sa faca...

Cu cat il platea fugarul Sebastian Ghita pe Victor Ciutacu sa faca circ la Romania Tv?! Salariul a fost facut public!

in:

Stiri pe acelasi subiect

După 9 ani în trustul Intact unde câștiga foarte bine, realizatorul TV, Victor Ciutacu a ales să plece la România Tv în anul 2013. Motivul a fost unul cât se poate de motivant: banii. Jurnalistul Cristi Brancu a dezvăluit atunci că fostul său coleg de trust încasează de la patronul Ghiță nici mai mult, nici mai puțin de 15.000 de euro, scrie bugetul.ro.

Acum, însă lucrurile arată foarte rău pentru România Tv și jurnaliștii au început să părăsească postul unul după altul. Cum Sebastian Ghiță nu mai poate finanța televiziunea, nu mai sunt bani pentru salarii și nici publicitatea nu ajunge. Corina Dragotescu sau Geanina Lungu sunt doar două dintre numele celor care au ales să nu mai continue la canalul de știri.

Decizia lor a venit în contextul în care mai marii Rtv au anunțat că toți angajații vor încasa un salariu de 1000 de lei, indiferent de poziția pe care o ocupă.

Așadar și Victor Ciutacu probabil câștigă acum 1000 de lei. Însă cu siguranță nu se poate plânge pentru că sumele încasate până acum îi permit în continuare un trai luxos.

Ultimele stiri