Acasă Monden Romania TV este in pragul FALIMENTULUI! Toata lumea isi da demisia!

Romania TV este in pragul FALIMENTULUI! Toata lumea isi da demisia!

20

Doua prezentatoare ale postului Romania TV si-au anuntat demisia. Iulia Nagy, care a prezenta stirile diminetii la Romania TV, si Geanina Lungu au parasit postul de propaganda al PSD.

„Sunt momente in viata cand trebuie sa alegi ce sa faci mai departe. Intr-un astfel de moment ma aflu eu acum. Dupa 6 ani de Romania tv a venit momentul sa inchid un capitol frumos din viata mea. A fost o perioada minunata in care am trait experiente si bune si rele, insa toate au avut rostul lor, m-au ajutat sa devin omul care sunt astazi.

Nu pot sa plec fara sa multumesc unor oameni care au avut incredere in mine si care mi-au oferit oportunitatea de a ma dezvolta si de a invata lucruri noi. Sunt onorata pentru ca am lucrat cu oameni buni, oameni cu care am impartasit toate trairile mele. Indiferent de ceea ce imi rezerva viata pe viitor, eu sunt pregatita, poate mai mult ca niciodata, sa scriu un nou capitol. Multumesc RomaniaTv, celor care au fost alaturi de mine pe tot acest parcurs si dvs. telespectatorilor care m-ati incurajat intodeauna!”, a scris Geanina Lungu pe  Facebook.

Contactata de Paginademedia.ro, ea a declarat ca este „deschisa la noi oportunitati”.

Si Iulia Nagy, care a prezenta stirile diminetii la Romania TV, alaturi de Florin Badea, a demisionat de la Romania TV. Din informatiile Paginademedia.ro ea trece in radio, ca reporter al stirilor Europa FM.

Tot recent si Florin Badea, co-prezentator la tronsonul matinal de la Romania TV, a parasit televiziunea de stiri. El a trecut la B1 TV, unde va prezenta tot pe tronsonul de dimineata, de saptamana viitoare.

Romania TV se confrunta cu dificultati financiare dupa ce numeroase companii si-au retras publicitatea in urma intoxicarilor si manipularilor din perioada protestelor anti-OUG 13. Angajatii au fost informati ca luna aceasta vor primi la lichidare 1.000 de lei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos