Acasă ACTUALITATE Cu razboiul la granita si criza la usa, liderii Coalitiei se cearta...

Cu razboiul la granita si criza la usa, liderii Coalitiei se cearta public pe ce biruri sa mai puna romanilor!

632

Premierul trimite un semnal important partenerilor de coaliție și spune că nu este deloc momentul pentru modificări majore ale regimului fiscal.

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, precizează că “în perioade de instabilitate nu este sănătos şi responsabil să te joci cu sistemul fiscal” şi subliniază că liberalii nu vor susţine nicio măsură măsură care să sufoce mediul de afaceri.

„Vedem cu toţii în această perioadă ştiri şi tot felul de declaraţii despre efectele crizei economice care se desfăşoară acum la nivel global. Sunt câteva precizări, ca să fie foarte clar despre ce discutăm şi să înţeleagă toată lumea: 1. Nu este sănătos şi responsabil să te joci cu sistemul fiscal în perioade de instabilitate. Riscăm să avem, într-un an sau doi, probleme de două ori mai mari decât avem astăzi. Avem, în istorie, precedente de măsuri strâmbe, venite în momente prielnice unora din punct de vedere electoral, pentru care, mai târziu, au plătit tot românii. Avem aproximativ 96 de miliarde de euro alocaţi pentru dezvoltare şi misiunea de a direcţiona aceşti bani spre toate domeniile cheie, în mod inteligent. Altfel, ne vom trezi într-un colaps financiar de nereparat”, a scris Ciucă, vineri, pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos