17.5 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiCulmea prostiei: Diana Sosoaca a facut live pe facebook cu ursii de...

Culmea prostiei: Diana Sosoaca a facut live pe facebook cu ursii de pe Transfagarasan!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Diana Șoșoacă a avut o întâlnire cu urșii pe Transfăgărășan și nu a ratat ocazia să facă un live pe Facebook. Ea și-a învățat fanii cum să se comporte în astfel de situații și să nu coboare din mașină, că e periculos, după ce ea însăși a vrut să coboare și s-a speriat când un urs a făcut o mișcare bruscă. Scena s-a încheiat cu o dispută între ea și primarul unei comune din apropiere, venit să alunge animalele în pădure.

Senatoarea a întâlnit în drumul ei pe Transfăgărășan o ursoaică cu doi pui și a oprit mașina pentru a putea filma.

„Ia uite-l, Doamne-Dumnezeule”, a exclamat senatoarea când a văzut un urs ridicându-se în două labe. 

Ea a spus că se află pe Transfăgărășan și că este foarte periculos, moment în care unul dintre urși a luat-o la fugă spre mașinile parcate, Diana Șoșoacă intrând înăuntru și strigând „Fugi de acolo, Silviu!”.

Ea nu este singurul turist oprit acolo, în jur se mai aud îndemnuri „Intrați în mașină” și se mai vede un microbuz oprit.

După ce ea însăși a încercat să coboare din mașină, Diana Șoșoacă i-a sfătuit pe privitorii ei să nu se dea jos, că este periculos: nimeni nu hrănește urșii, iar ursoaica își apără puii, a explicat senatoarea.

„Nu e vina lor, e vina oamenilor care își bat joc de natură, după ce au distrus, au tăiat pădurile”, a mai spus senatoarea, gândind o eventuală soluție în relocarea urșilor românești în toate pădurile din Europa și chiar în Parlament, la Guvern sau la Președinție.

După câteva minute a sosit o mașină cu primarul unei comune din apropiere, însoțit de un alt bărbat, care a aruncat o petardă, pentru a alunga urșii în pădure.

„Da’ de ce le dați cu petarde și nu le faceți locuri amenajate?”, i-a chestionat ea pe cei doi, prezentându-se: „Eu sunt doamna Șoșoacă”.

Apoi a început o întreagă dispută cu conotații politice privind gestionarea populației de urși din România, până când cei doi au plecat.

Senatoarea a plecat și ea, revoltată că primarul îi făcuse fotografii (în timp ce ea transmitea live), concluzionând „Domnu’ primar, avem probleme mari”.

Ultimele stiri