Acasă Social Culmea tupeului: Ministrul Energiei ii trimite pe romanii care primesc facturi uriase...

Culmea tupeului: Ministrul Energiei ii trimite pe romanii care primesc facturi uriase la Protectia Consumatorului!

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a declarat, luni, la Parlament, despre cazurile de persoane care au primit facturi mari la energie electrică, că face un apel către ANRE să îşi facă treaba şi că la persoane fizize, poate inclusiv Protecţia Consumatorilor ar trebui să intre peste furnizorii respectivi.

”Fac un apel, cum am făcut şi în luna ianuarie, ANRE să îşi facă treaba, să supravegheze piaţa şi să controleze piaţa iar la persoane fizize, poate inclusiv Protecţia Consumatorilor să intre peste furnizorii respectivi şi să verifice aceste lucru”, a spus ministrul Energiei.

Despre afirmaţia furnizorilor că facturile mari sunt din cauza ordonanţei de urgenţă, ministrul a spus că furnizorii se află în prezent în discuţii în comisiile parlamentare şi este convins că se vor face corecţii în Parlament, cu acordul coaliţiei. Virgil Popescu a fost întrebat dacă această ordonanţa încurajează consumatorii să reducă consumul de energie, el arătând că ”orice cetăţean care ştie că plăteşte mai puţin (..) dacă în loc de 300 de kw, consumă 250 şi plăteşte mai puţin e clar că este încurajat”. ”Trebuie găsită şi o modalitate de bonificaţie”, a mai afirmat Popescu.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentAdio smecheri pe sosele! Politia Romana isi cumpara radare inteligente care spun cine e proprietarul masinii
Articolul următorCa-n bancurile cu politisti: Godina s-a pacalit cu trotinetele electrice! ”Am ajuns acasă și netuns și fără 10 lei”