Acasă Bucuresti Cum atrage MEGA-MOSCHEEA din Bucuresti teroristi din toata lumea in Romania!

Cum atrage MEGA-MOSCHEEA din Bucuresti teroristi din toata lumea in Romania!

Cea mai mare moschee din Europa, pe care musulmanii vor s-o construiasca in Romania, poate deveni un centru al terorismului mondial, atrage atentia mediafax.ro.

„Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului lansează un avertisment privind încercări probabile de a transforma acest proiect ambiţios într-un centru folosit de elemente radicale islamice ca bază regională pentru activităţi antisemite, anticreştine, antidemocratice şi teroriste”, afirmă Maximillian Marco Katz, directorul fondator al MCA România.

„S-a demonstrat în întreaga lume că moscheile şi universităţile islamice sunt implicate frecvent în activităţi de promovare şi susţinere a terorismului, a antisemitismului şi a violenţelor împotriva evreilor şi creştinilor”, atrage atenţia Marco Katz.


Citeste si:

Descoperire ULUITOARE in Centrul Timisoarei! Moscheea care dezleaga misterele Sultanului!

Franta dupa atacul de la Charlie Hebdo! Militari amenintati, amenintare continua pe internet si tensiuni fara precedent!


MCA îndeamnă Guvernul României să nu iniţieze proiectul privind construirea complexului cultului musulman „fără a investiga mai întâi sursele de finanţare” şi entităţile aflate în spatele acestei iniţiative.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a criticat proiectul de construire a celei mai mari moschei din Europa la Bucureşti, considerând că aducerea studenţilor musulmani în ţară reprezintă „cel mai mare risc”.

„Avem un premier care stă pitit pe la Istanbul. Şchiop, dar a luat decizia cu moscheea, ceea ce ne face să ne gândim că a fost operat la cap, nu la picior. E o poveste, dacă n-ar fi tragică, ar fi comică (…). Astfel de decizii sunt nesăbuite, dacă nu chiar antinaţionale. Avem o minoritate de 60-70.000 de musulmani, avem moschei la Constanţa, dar să faci cea mai mare moschee din Europa şi să aduci 6.000 de studenţi musulmani… (…) Nu există risc mai mare decât să aduci studenţi musulmani în ţară”, a spus fostul preşedinte, la o întrunire a PMP, care s-a desfăşurat duminică la Piteşti. Fostul preşedinte consideră că această decizie trebuie discutată în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării şi că proiectul trebuie respins.

Guvernul Victor Ponta a decis să ofere Muftiatului cultului musulmanilor un teren de peste 11.000 de metri pătraţi în Bucureşti, pe o perioadă de 49 de ani, pentru construirea celei mai mari moschei din Europa. Terenul respectiv este situat lângă Centrul Expoziţional Romexpo, iar valoarea sa ar fi estimată la patru milioane de euro. Singura condiţie pe care a impus-o Guvernul este ca lucrările de construcţie a moscheei să înceapă în trei ani. Fondurile pentru construcţie vor fi asigurate de către statul turc. Moscheea va avea o capacitate de 2.000 de persoane.

Statisticile oficiale arată că în Bucureşti trăiesc aproape 10.000 de musulmani. Aproape jumătate sunt cetăţeni străini, veniţi pentru afaceri, la studii, prin căsătorii sau cu alte interese. Cea mai mare comunitate musulmană din România se află însă în Dobrogea şi numără peste 70.000 de persoane.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDEZASTRU in agricultura! Valul de canicula din SAHARA a ajuns in Romania!
Articolul următorProcurorii romani au pus SECHESTRU pe conturile Lukoil din Europa! Suma este de 2 MILIARDE de euro!