Acasă Constanta Cum dadea Mazare ordine unei televiziuni: Sa-mi laude munca! Si noua freza!

Cum dadea Mazare ordine unei televiziuni: Sa-mi laude munca! Si noua freza!

5121

Stenograme din dosarul in care este anchetat fostul primar al Constantei arata ca Mazare dadea ordine televiziunii Neptun Tv si cerea sa apara anumite lucruri legate de el.

Fostul primar din Constanţa a fost prezentat joi instanţei supreme care era aşteptată să decidă dacă acesta îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii.

S-a dovedit a fi o decizie grea pentru cei doi judecători care trebuiau să stabilescă iniţiat soarta lui Radu Mazăre. Pentru că au avut opinii diferite s-a recurs la un complet de divergenţă format din trei magistraţi. Astfel, „arbitrul” a decis, după ce a studiat probele aduse de procurori, că primarul trebuie să stea încă 30 de zile după gratii.

Ordinele lui Radu Mazăre Printre probele aduse de procurori în instanţă sunt şi mai multe interceptări în care edilul e surprins când dădea telefoane şefilor televiziunii Neptun TV, unde a fost acţionar, arată Digi24.

„Pune reporterul să spună că eu… Mazăre… se bate şi vrea să scadă preţul gigacaloriei. Că primarul a spus că… şi poţi să dai imagini când m-ai filmat la bătrâni”.

Nu au fost singurele ordine transmise de edilul de la acea vreme.

„Există o serie întreagă de convorbiri între Radu Mazăre şi directorul de programe din cadrul Neptun tv. Primarul îi solicită să ia poziţie favorabilă referitoare la acuzaţiile formulate în legătură cu tunsoarea lui. Îi solicită acestuia să îi monteze un film în care să fie prezentat schiind. Materialul urma să fie postat pe Youtube. Nefiind mulţumit de calitatea montajului, îi solicită (directorului Neptun tv – n.r.) să îl refacă”, arată anchetatorii în referatul prin care au cerut prelungirea mandatului de arestare, mai scrie Adevarul.

Articolul precedentFOTO – Cum arata o tanara care a RENUNTAT SA SE MAI EPILEZE!
Articolul următorEchipele din Europa NU VOR SA MEARGA la Campionatul Mondial din Rusia!