9.8 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăACTUALITATECum explica medicii acest fenomen?! Un barbat sustine ca in ultimii 75...

Cum explica medicii acest fenomen?! Un barbat sustine ca in ultimii 75 de ani nu a baut si nu a mancat nimic, dar este sanatos tun!

in:

Stiri pe acelasi subiect

”Procesul” unui porumbel considerat de poliția indiană spion chinez s-a încheiat

''Procesul'' unui porumbel, ați citit bine, considerat de poliția...

Veste bună pentru 1.200.000 de români, înainte de Paște

Autoritățile au început deja să pregătească pachetele cu alimente...

Un mentor spiritual din India susţine că nu a mâncat sau băut nimic de la varsta de 7 ani, scrie secretele.com.

Prahlad Jani, în vârstă de 83 de ani, locuieşte într-o peştera, în apropriere de Templul Amba ji, şi nu a consumat nici hrană, nici apă, de pe când avea 7 ani. Ce l-ar putea determina pe un om să se abţină de la hrană şi apă atâţia ani şi, mai ales, cum se face că este încă în viaţă?

Dl Jani susţine că a plecat de acasă la vârstă de şapte ani în căutarea unui secret sacru, când a fost onorat de 3 zeiţe hinduse. Iată ce afirmă: „Trei zeiţe mi s-au înfăţişat şi mi-au cerut să le urmez. Mă Kali, Mă Lakshmi, şi mă Saraswati. Am acceptat, m-am pregătit, şi am întrebat: „Dar cum rămâne cu mâncarea?” Zeiţele mi-au atins, pe rând, buzele cu degetul şi mi-au spus „Nu trebuie să te mai îngrijeşti de mâncare vreodată”. Iată cum, începând din acea zi, nu m-am mai atins de hrană sau de apă”.

Citeste si:

Top ZECE sfaturi pentru o meditatie reusita!

Invinge orice BOALA prin AUTOSUGESTIA POZITIVA! Foloseste-te de PUTEREA NELIMITATA A GANDULUI!


Suspectând că este un escroc, specialiştii l-au supus unor teste medicale amănunţite. Timp de trei săptămâni, bătrânul a trecut prin mâinile a numeroşi medici, care l-au supus la tot felul de controale medicale. A fost internat în Spitalul Sterling din Ahmedabad, India. Ţinut sub monitorizare video continuă, bătrânul nu s-a atins de hrană sau de apă pe perioada celor 15 zile de internare. Pentru oricine altcineva, privarea de apă şi de hrană timp de 15 zile ar fi însemnat moarte sigură.

Specialiştii au fost total uluiţi. „Suntem de părere că organismul lui sâdhu Prahlad Jani a suferit schimbări biologice permanente ca urmare a practicilor de meditaţie şi de yoga.”, a declarat dr. neurolog Sudhir Shah.

Specialiştii din India pun această minune pe seama celui de-al treilea ochi – Chakra Amrita – din moment ce vedele hinduse o descriu ca având puterea de a infuză în organism un nectar celest dătător de viaţă.

În plus, creierul bărbatului de 83 de ani are vârstă fiziologică a creierului unei persoane de 25 de ani, potrivit secretele.com.

Ultimele stiri