Acasă Stirea zilei Cum explica Ponta de ce nu s-a operat in Romania si a...

Cum explica Ponta de ce nu s-a operat in Romania si a fugit in Turcia?!

Premierul Victor Ponta a explicat pe pagina personala de facebook motivele pentru care a ales sa se opereze in strainatate. 

Premierul a precizat pe contul său de Facebook că se va întoarce sănătos și mai puternic:

”Multumesc tuturor celor care in aceste zile au avut un gand bun pt mine – operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa dar sunt convins ca pana in Decembrie voi putea face sport din nou. Multumiri speciale Doctorului Ionut Codorean care a fost langa mine si mi-a dat curaj prin profesionalismul sau ( evident ca am totala incredere in medicii romani – aici insa am ceva ce era imposibil acasa – LINISTE si ODIHNA)! Vreau sa-i asigur si pe cei care „se bucura” de necazul meu ca ma voi intoarce mai sanatos si mai puternic!”, a scris Ponta.

Prim-ministrul a fost, joi, la „Spitalul Militar Central”, din Bucureşti, pentru un control la genunchi, iar în urma investigaţiilor medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Premierul Ponta a fost la un control la Spitalul Militar Central în condiţiile în care de aproximativ două săptămâni are probleme la genunchiul stâng.

Conform surselor citate, premierul a făcut o investigaţie RMN, în urma căreia s-a stabilit că are un ligament rupt şi îi sunt afectate meniscul şi cartilagiul.

În urma investigaţiilor, medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală în perioada următoare.

Premierul a suferit un accident la picior în timpul unui meci de baschet. Incidentul s-a produs pe 25 mai, chiar înainte de deplasarea premierului la Tirana, unde a avut loc Summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP).

Medicii i-au interzis atunci premierului deplasările lungi pe jos, pentru un interval de 24-48 de ore.

Sursa: realitatea.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDecizie ISTORICA pentru Romania si Republica Moldova! Milioane de oameni asteptau asta!
Articolul următorCum s-a schimbat averea presedintelui Klaus Iohannis in ultimul an?!