Acasă ACTUALITATE Cum isi minte PSD alegatorii: „Domnul Dragnea nu mai este de multi...

Cum isi minte PSD alegatorii: „Domnul Dragnea nu mai este de multi ani in partid. Avem oameni noi”

323

Presedintele PSD Brasov, Marius Dunca, i-a transmis unui alegator suparat pe PSD ca „domnul Dragnea nu mai este de multi ani in partid”. In realitate, Dragnea nu mai este in PSD din mai 2019, cand a fost incarcerat, adica de un an si jumatate, scrie aktual24.ro.

„Domnul Dragnea nu mai este de multi ani in partid. Avem oameni noi”, a sustinut Dunca intr-un mesaj adresat pe Facebook unui alegator suparat.

Marius Dunca a facut parte din echipa lui Liviu Dragnea. El a fost numit ministru al Tineretului si Sportului in ianuarie 2017, chiar in Guvernul Grindeanu. Dunca a rezistat in aceasta functie pana la data de 26 ianuarie 2018.

Dunca s-a remarcat in activitatea de ministru prin prietenii cu afaceristi dubiosi.

In septembrie 2018, Marius Dunca a anuntat ca el si presedintii din Transilvania il sustin pe liderul formatiunii, Liviu Dragnea, care se lupta cu pucistii din PSD.

„CExN este convocat de presedintele Dragnea. Liderii din Transilvania sustin presedintele. Aceste lupte interne, discutiile inutile, dezbinarea nu fac bine partidului. Avem un program de guvernare pe care trebuie sa-l ducem la bun sfarsit. Mai multa intelepciune si responsabilitate sunt utile tuturor. Romanii ne-au ales pentru a ne pune toata energia in slujba cetateanului”, spunea Marius Dunca.

Sursa: Aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos