Acasă Tutorialul Zilei Cum iti localizezi telefonul furat sau pierdut cu Droid finder! VIDEO

Cum iti localizezi telefonul furat sau pierdut cu Droid finder! VIDEO

28

Droid finder care este o aplicatie pentru android pentru urmarirea si localizarea telefonului nostru, pana in momentul de fata toate aplicatiile pe care le-am testat sa zic asa pe acest website acest program sau aplicatie a indicat locatia exacta unde se afla telefonul nostru fara nicio eroare de 10 km, potrivit tutorialevideo.info.

Vezi AICI tutorialul!

Cu ajutorul acestei aplicatii putem sa trimitem telefonului nostru comenzi prin mesaje. Il vom seta in asa mod in cazul in care “hotul” schimba cartela sa primim si noi un sms cu noul numar care a fost pus in  telefon si cu seria de cartela pentru a ne fii mai usor de raportat la politie.

Aceasta aplicatie este buna si pentru parinti sa isi urmareasca copii fara sa stie iei pentru ca indica locatia exacta, in cazul meu pe GSM adica pe date mobile merge destul de greu pentru ca nici 3G nu functioneaza bine, insa in orasele mari unde viteza este buna aceasta localizare se face foarte repede.

Articolul precedentRASFF a interzis pe piata europeana un lot de carnati din Romania, din cauza unui colorant controversat!
Articolul următorUn cutremur major va avea loc in Romania pana in 2015, estimeaza cel mai bun serviciu de monitorizare a cutremurelor din lume!