13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăACTUALITATECum lucreaza propaganda ruseasca? Sputnik: Codrin Stefanescu este cercetator stiintific, colectionar si...

Cum lucreaza propaganda ruseasca? Sputnik: Codrin Stefanescu este cercetator stiintific, colectionar si intelectual fin!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Florin Citu pus sub urmarire penala!

Florin Citu a fost pus sub urmarire penala in...

Ciolacu despre Geoana presedinte: ”Nu cred in ciorbe reincalzite”

Intrebat daca Mircea Geoana, fost presedinte al PSD, ar...

„Un colocviu cu participare exclusivistă, la care Codrin a vorbit de colecția sa de manuscrise și cărți rare, de cercetările sale din domeniul ocult și al sistemelor ezoterice”, astfel începe un articol publicat de Sputnik.md. „Codrin” e chiar Codrin Ştefănescu, cel care, „după mult mediatizatele aventuri de la ICCJ”, „a fost invitat la un colocviu exclusivist”.

Sputnik.md, publicaţie online parte a mecanismului de propagandă patronat de Kremlin, îi face un scurt portret de „intelectual” lui Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD.

Ştefănescu a fost implicat zilele trecute în scandalul generat de prezenţa unor interlopi la termenul avut de Liviu Dragnea la instanţa supremă. Detalii AICI. De remarcat că articolul din Sputnik.md a apărut la scurt timp după acel incident, în urma căruia mai multe persoane, inclusiv Codrin Ştefănescu, s-au ales cu plângere penală la parchet.

În timp ce nu prezintă niciun detaliu legat de incidentul de la Înalta Curte, articolul e generos la alte capitole.

Câteva exemple: „Pe lângă cunoscutele sale ieșiri publice din politică, caracterizate prin aplomb și vehemență, Codrin Ștefănescu are o pasiune veche — arta și cunoașterea ocultă. De altfel, Codrin este unul dintre cei mai importanți colecționari de manuscrise și carte rară din România”.

Sau: „Codrin a vorbit de lucrările lui Plinius, sau ale medievalilor Athanasius Kircher și John Dee”.

Sursa: Digi24.ro

Ultimele stiri