7.2 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăDivertismentTutorialul ZileiCum sa faci bani din Facebook!

Cum sa faci bani din Facebook!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Cei mai multi dintre noi folosim facebook-ul pentru fotografii sau pentru a mai vedea ce fac prietenii. Sunt insa si oameni care il folosesc pentru a castiga bani.

Grupurile de Facebook au început să devină din ce în ce mai populare deoarece, spre deosebire de o pagină cu “like-uri”, aici i se poate permite oricui să posteze conținut, grupul poate fi făcut secret, iar cei din afară nu pot vedea conținutul.

În continuare aveți un mic ghid despre cum puteți face un grup de Facebook, care sunt tehnicile de mărire a numărului de membri, dar și cum puteți obține chiar și bani de pe urma unui grup important și cu expunere mare. Iată și o listă cu cele mai mari grupuri de Facebook din România.

Crearea unui grup de Facebook

Crearea unui grup de Facebook este foarte simplă și se face în doar câțiva pași. În primul rând trebuie să te loghezi în contul tău de Facebook și să accesezi pagina principală.

Pe coloana din stânga, sub numele tău, paginile favorite și Apps îți apar grupurile în care ești membru și titlul “Groups”. În momentul în care treci cu mouse-ul peste numele “Groups”, în dreapta lui îți va apărea opțiunea “More” pe care trebuie să o selectezi.

Pe pagina accesată acum vei vedea grupurile în care ai funcția de administrator și grupurile în care ești membru, dacă există. În partea dreaptă sus, vei avea un buton pe care scrie “+ Create Group”.

Crearea unui grup de Facebook se face prin apăsarea acestui buton și completarea câtorva informații și setări. În primul rând completezi numele grupului pe care vrei să îl faci, apoi alegi câțiva dintre prietenii tăi pe care vrei să îi introduci în grup și alegi dacă postările din grup să fie publice sau nu.

Cum poți face bani din grupurile de Facebook

În funcție de profilul grupului tău de Facebook, poți face chiar bani din administrarea lui. De exemplu, în România există mai multe grupuri de Facebook în care se postează anunțuri de vâzări imobiliare gratuit, însă administratorii percep o taxă modică pentru ca un anumit anunț fie postat primul (pin to top) timp de mai multe ore sau zile, crescând șansele de a fi vizualizat de către membri grupului.

O altă metodă de monetizare a unui număr mare de membri într-un grup administrat de tine este postarea de link-uri de marketing afiliat. În funcție de partenerii site-urilor de marketing afiliat, postezi un link cu un anumit produs. Dacă unul sau mai mulți dintre membri grupului tău vor cumpăra produsul, tu primești un anumit procent din valoarea sa. Cele mai cunoscute site-uri de marketing afiliat din România sunt 2parale.ro, profitshare.ro, piatadigitala.ro.

Sursa: playtech.ro

Ultimele stiri