Acasă ACTUALITATE Cum se vand produsele romanesti in supermarketurile din Italia si Ungaria!

Cum se vand produsele romanesti in supermarketurile din Italia si Ungaria!

54

Lanţul francez de hipermarketuri, Auchan, exportă produse românești în mangazinele proprii din Italia și Ungaria, ca urmare a unui program, lansat la finele anului trecut, destinat furnizorilor şi producătorilor români prin care este pusă la dispoziţia acestora reţeaua internaţională de magazine pentru produsele fabricate în România.

Programul intitulat „România accelerează“ este destinat atât comunităţilor de români din alte ţări, cât şi tuturor clienţilor din diferite ţări în care este prezent. Alte patru ţări se află acum pe lista de aşteptare pentru produsele româneşti, spun oficialii Auchan România.

rewwggwgwgwe

Pentru producătorii români reţeaua grupului francez reprezintă o bună platformă de promovare a produselor româneşti pe alte pieţe şi totodată o bună oportunitate de majorare a cifrei de afaceri.

„Mergem în ţările unde Auchan este deja prezent, şi nu neapărat pe pieţele unde există comunităţi mari de români“, spune Ionuţ Ardeleanu, director general al Auchan România de la finalul lui 2015, citat de zf.ro

„În programul de export vrem să ajungem la 100 de furnizori. Exportăm în două ţări – Italia şi Ungaria – şi avem cerere din alte patru. Nu exportăm branduri internaţionale produse local, ci mărci româneşti de băcănie“, mai spune Ionuţ Ardeleanu. El nu oferă însă numele partenerilor cu care lucrează.
Auchan este unul dintre cei mai mari retaileri de la nivel mondial, cu aproape 1.000 de hipermarketuri, circa 3.000 de magazine de proximitate şi cu operaţiuni online pe 16 pieţe. În total francezii au avut afaceri de circa 53 mld. euro anul trecut.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos