18.8 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăACTUALITATEValeriu Zgonea a fost EXCLUS din PSD! A indraznit sa aiba o...

Valeriu Zgonea a fost EXCLUS din PSD! A indraznit sa aiba o opinie diferita de Dragnea!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea a fost exclus din partid. Ulterior, acesta își va pierde și funcția de președinte al Camerei Deputaților.

„E o zi foarte importantă în viața mea. Am asistat la o decizie profund nedreptă. Mi-am amintit de Inchiziție și de ideea că dacă exprimi o opinie ești condamnat. Delictul de opinie a devenit, după 26 de ani, ceea ce ați aflat azi. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu mi-au luat și inima de social-democrat.

În loc să plece el, plec eu. Asta e decizia, nu am înțeles. Mă uitam la un documentar despre antilopele gnu. Masculul alfa sare în râu și toate sar după masculul alfa. Râul e renumit că e plin cu crocodili. Așa e și cu PSD, scapă cine poate. Eu așa am fost, mai rebel de mic, nu mă schimb la 50 de ani. Eu am spus ce am simțit și ce am gândit. Cei care au luat această decizie trebuie să explice, rațional, de ce au luat această decizie.”, a declarat Valeriu Zgonea după rezultatul votului de la CEx, conform stiripesurse.ro.

Şedinţa de miercuri a avut loc, după ce şeful Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a cerut demisia lui Liviu Dragnea, președintele PSD care a fost condamnat cu suspendare în dosarul Referendumului.
La şedinţa de luni, mai mulţi membri marcanţi din PSD au cerut debarcarea lui Zgonea din funcţiile pe care le deţine în partid şi în Parlament, iar cinci organizaţii i-au cerut demisia.
Acesta a refuzat să-şi dea demisia şi le-a transmis colegilor să decidă ei dacă trebuie sancţionat pentru părerile sale.

Ultimele stiri