Acasă Sanatate Cum trebuie preparata papadia pentru a preveni bolile de inima si a...

Cum trebuie preparata papadia pentru a preveni bolile de inima si a curata colonul?

Datorită vitaminelor și mineralelor pe care le conține, păpădia acționează ca un tonic și ca un diuretic asupra organismului, are un puternic efect detoxifiant, curăță sângele, ficatul și colonul de toxinele acumulate în timp, le reglează activitatea și le stimulează. Mai mult, păpădia previne și luptă împotriva cancerului prin conținutul său bogat de vitamina A si C, potrivit BZI.ro.

În caz de boli cardiovasculare, se administrează pulberea de păpădie, câte o jumătate de linguriță, luată de trei-patru ori pe zi. Cura durează 90 de zile și are un efect foarte rapid asupra tensiunii arteriale, pe care o va scădea treptat și, cel mai impor­tant, o va stabiliza după doar una-două săptămâni de administrare.

Efectele asupra nivelului coles­terolului din sânge apar abia după 30-40 de zile de adminis­trare. După această perioadă de timp, coles­terolul „rău” (LDL) începe să scadă, în timp ce pro­porția de colesterol „bun” (HDL) crește. După 60 de zile de administrare, analizele vor arăta și scăde­rea nivelu­lui grăsimilor din sân­ge (trigliceridele), ceea ce va avea ca efect oprirea depu­nerii plăcilor de aterom pe artere, precum și preve­ni­rea accidentului vascular și a infarctului miocardic.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentMedicii din Romania cer OFICIAL modificarea legii anti-fumat!
Articolul următorCinci flori banale, foarte frumoase si EXTREM DE TOXICE!