Acasă Sanatate ALERTA ALIMENTARA! Un mare lant de supermarketuri: NU consumati acest produs! Returnati-l...

ALERTA ALIMENTARA! Un mare lant de supermarketuri: NU consumati acest produs! Returnati-l imediat!

2236

REWE România, proprietarul magazinelor Penny Market şi XXL Mega Discount, informează că a fost notificată, în data de 28 martie 2016, de către un consumator, care a identificat un corp străin în produsul ‘Crazy Collection’ şi în consecinţă a retras în aceeaşi zi produsul respectiv din toate magazinele, într-o cantitate de aproximativ 3.250 de bucăţi, informează un comunicat de presă al societăţii remis luni seară.

SC REWE România precizează totodată că a notificat Autoritatea Naţională Sanitara Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVA) şi că a declanşat o rechemare voluntară a produsului ‘Crazy Collection’ ciocolată cu lapte cu biscuiţi cu cacao 300 grame, termen de expirare 12.02.2017, comercializat în magazinele Penny Market şi XXL Mega Discount, scrie gandul.info.

Consumatorii care au cumpărat produsul din lotul menţionat au fost rugaţi să nu îl consume şi să îl returneze în oricare magazin Penny Market sau XXL Mega Discount, pentru a primi contravaloarea acestuia. Retailerul a anunţat că nu este obligatorie prezentarea bonului fiscal la returnarea produsului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos