Acasă ACTUALITATE Cum va arata lumea in 2017: Cele mai importante previziuni pentru anul...

Cum va arata lumea in 2017: Cele mai importante previziuni pentru anul viitor!

556

Brexit se transformă în Bremain, adică Marea Britanie decide să rămână în Uniunea Europeană, China va depăşi prognozele de crestere, iar Bitcoin va înregistra câştiguri imense! Acestea sunt doar câteva dintre previziunile absolut neașteptate lansate de banca de investitii Saxo Bank pentru anul care bate la ușă.

Conform “Previziunilor Controversate” ale Saxo Bank pentru 2017, PIB-ul Chinei creşte cu 8%, iar SHCOMP ajunge la 5000, Fed ia exemplul Bancii Japoniei pentru a readuce obligatiunile guvernamentale pe 10 ani la 1,5%, rata nerambursarii pentru randament mare depaşeste 25%, iar Brexitul nu mai are loc pentru ca Marea Britanie rămâne în UE (Bremain).

Saxo Bank face şi alte previziuni, după cum urmează: un val de vânzari speculative va duce la o scădere a cuprului la minimul din timpul crizei financiare din 2009, la 1,25 dolari/lb; câştiguri imense se vor înregistra pentru Bitcoin, pe măsura ce criptovalutele cresc; reforma din sistemul de sănătate american declanşeaza panică în acest sector; peso-ul mexican ia avant, mai ales faţă de dolarul canadian; băncile italiene sunt cel mai performant activ in capitaluri proprii; UE stimuleaza creşterea prin euro-obligatiuni mutuale, anunță Observator.tv.

“După un an în care realitatea a depaşit chiar şi cele mai improbabile posibilităţi, cu surpriza Brexit şi rezultatul alegerilor din SUA – tema comuna pentru Previziunile Controversate pentru 2017 este aceea că vremurile grele necesită decizii pe măsura. Având in vedere ca schimbarea are mereu loc în vremuri de criză, 2017 ar putea fi ca un semnal de alarmă cand se va putea observa o adevarata abatere de la modul în care se fac afacerile de obicei, atat în ce priveste expansionismul băncii centrale, cât şi cu privire la politicile de austeritate ale guvernului ce au caracterizat criza de dupa 2009”, a declarat Steen Jakobsen, economist şef la Saxo Bank.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos