Acasă Social Cum va fi VREMEA in a doua si a treia zi de...

Cum va fi VREMEA in a doua si a treia zi de Paste!

35

1vremeaLuni, vremea va fi usor instabila. Vor fi innorari temporare in vestul si sud-vestul tarii precum si in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali, unde local, mai ales dupa-amiaza, vor cadea averse si se vor semnala descarcari electrice, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata, iar fenomenele asociate instabilitatii atmosferice vor fi izolate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si in zona montana aferenta, dar si in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade, cu cele mai scazute valori pe litoral, iar cele minime intre 7 si 17 grade, usor mai coborate in depresiuni, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest.

LA BUCURESTI

Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 12…14 grade.

MARTI

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil in vestul tarii, unde izolat va ploua slab si trecator si va fi mai mult senin in rest. Vantul, in general moderat va avea intensificari pe parcursul zilei cu precadere in jumatatea sudica si in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade, mai coborate in depresiuni, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos