Acasă Transporturi Cum vom putea pleca in alta localitate dupa 15 mai. Motivele oficiale

Cum vom putea pleca in alta localitate dupa 15 mai. Motivele oficiale

Ministerul Afacerilor Interne propune, pentru perioada stării de alertă începând cu 15 mai, menținerea interdicției de a părăsi localitatea, însă cu câteva excepții.

Astfel, românii se pot deplasa între localități pentru asistență medicală, activități recreativ-sportive, participarea la evenimente familiale și achiziția de autoturisme sau efectuarea ITP sau operațiunilor de tip service.

Restricțiile de circulație în interiorul localităților vor fi permise cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecției și evitarea formării grupurilor mai mari de 3 persoane care nu aparțin aceleiași familii.

De asemenea, parcurile vor fi redeschise pentru public, cu excepția locurilor de joacă pentru copii și cu respectarea măsurilor generale de prevenire și protecție.

Din 15 mai, rămâne în vigoare, interdicția de organizare și desfășurare de mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte, sau orice alte întruniri în spații deschise, precum și a activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment, jocuri de noroc, de tratament balnear desfășurate în spații închise.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPSD ar vrea sa-l bage pe Iohannis la puscarie pentru romanii morti de coronavirus
Articolul următorSe mai moare si de altceva in Romania in afara de coronavirus? Cifrele arata adevarul