Acasă Monden Cunoscut cantaret roman implicat intr-un grav accident de circulatie! A fost transportat...

Cunoscut cantaret roman implicat intr-un grav accident de circulatie! A fost transportat de urgenta la spital!

12

Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți români a fost implicat într-un tragic accident rutier! Alex Mica a fost implicat într-un accident de circulaţie, vineri după-amiaza, în timp ce se întorcea spre Bucureşti. Totul s-a întâmplat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Din primele informaţii două autoturisme sunt implicate în accident, una dintre ele a fost cuprinsă de flăcări. Dinspre Piteşti spre Bucureşti s-a format o coloană de maşini pe o distanţă de aproximativ 10 kilometri.

Cântărețul a fost transportat la spital. La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe, dar şi o autospecială cu apă şi spumă şi una de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, primele informaţii indicând că unul dintre autoturisme a luat foc şi o persoană era încarcerată.

Doi dintre răniţi au fost transportaţi la spitalul din oraşul dâmboviţean Găeşti, în timp ce al treilea la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, anunta stiripesurse.ro.

Alex Mica e celebru nu doar prin piesele sale, ci și prin faptul că face parte din celebra echipă de vloggeri Noaptea Târziu.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos