Acasă Monden Dat AFARA din trustul RCS&RDS, Andrei Gheorghe spune tot ”din casa”: Din...

Dat AFARA din trustul RCS&RDS, Andrei Gheorghe spune tot ”din casa”: Din PRIMA ZI Cosmin Prelipceanu a sunat sa fiu demis!

Lovitură de teatru la ProFM. Cea mai mare vedetă a postului a plecat. Andrei Gheorghe şi-a încheiat conturile cu postul de radio după ce nu i s-a mai prelungit contractul care expirase.

Andrei Gheorghe realiza matinalul de la ProFM. Acesta a făcut anunţul pe facebook. „Fără Gheorghe la Pro FM. “E de ajuns. Sunt bătrân. Mi s-a reproșat asta. Poate e adevărat. There is no country for old men”. Andrei Gheorghe, liber de contract.”, a scris omul de radio pe facebook.

Plecarea s-a făcut însă cu scandal. Andrei Gheorghe şi-a atacat şefii. Cosmin Prelipceanu a fost una din ţintele acestuia.

„Chiar în prima zi de la mutarea studioului Pro FM în sediul Digi, am aflat că ar fi sunat Cosmin Prelipceanu să întrebe când voi fi dat afară. Oricum, ultimul an la Pro FM a fost puțin straniu. Primeam semnale că voi fi dat afară, că nu mă vor, chiar a fost un fel de CNA intern. Digi nu e o organizație de presă, nu e media, după părerea mea. Media e atunci când vrei să fii numărul unu. Este atunci când trăiești din banii încasați. Când trăiești, când existi pentru nevoile publicului tău. Orice altceva nu e media. Dacă banii nu sunt făcuți din rating, e altceva. Mie mi-e foarte greu să nu vreau să fiu numărul 1.”, a tunat Andrei Gheorghe, conform paginademedia.ro.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDin partea cui CANDIDEAZA la noile alegeri? Dacian Ciolos a LUAT decizia!
Articolul următorFOTO – Un mare inginer italian explica de ce s-au prabusit ATAT de multe imobile la cutremur!