Acasă Videoclipul zilei INUMAN – Batran bolnav umilit de doctori! Sta in genunchi si se...

INUMAN – Batran bolnav umilit de doctori! Sta in genunchi si se roaga de ei sa-l ajute, in spital!

185

Imagini cu un batran care sta in genunchi pe holurile unui spital, neputand sa se ridice, au fost filmate si postate pe Facebook, cea care le-a realizat sustinand ca totul s-a intamplat la spitalul orasenesc din Corabia. In imaginile postate se vede cum cadre medicale care asista la ce i se intampla batranului ii cer acestuia sa se ridice singur pe scaun si il ghideaza, fara a-l ajuta, desi, in mod evident, varstnicul, care spune ca a suferit un accident vascular, abia se poate misca.

Un batran incaltat cu slapi, care are asupra sa un cos cu nuiele si sacosa, dar si un baston, a fost filmat stand in genunchi, iar filmarea a fost postata pe Facebook, cea care a realizat inregistrarea afirmand ca totul s-a intamplat in Spitalul Orasenesc din Corabia, informeaza news.ro.

Intrebat de catre cea care filmeaza de cat timp asteapta pe holul unitatii sanitare, batranul raspunde ca asteapta de trei ore si ca a cazut. El mai spune ca a suferit un accident vascular.

Un cadru medical care apare ii cere batranului sa se aseze pe scaun, fara a-l ajuta, iar acesta raspunde: ”Nu pot sa ma urc, am incercat si nu mai pot”.

”Nu mai plange, tataie, ca plangi degeaba! Hai sa te ajut sa te urci in carut!”, ii spune femeia care filmeaza batranului. Intr-o alta filmare, se vede cum un angajat al spitalului tine un scaun si, fara a pune mana pe batran, il indruma cum sa faca sa se poata aseza pe scaun.

„Vazand ca nu il pot ridica singura, am mers sa anunt un medic. Am anuntat o Dna Dr respectabila, cu parul putin mov. Nu ii voi dezvalui identitatea, nu as vrea ca domnul Ivanus sa fie lezat in vreun fel

Raspunsul doamnei:

-«Sa vina infirmierele» s-a intors si fara urma de umanitate a plecat.

De ce Dna Doctor ?!Asa ne invata juramantul lui Hipocrate????

Prima doamna mai calma ce-i drept, asistenta, incerca sa ajute ,se uita la mine ,eu la dansa .

A plecat dupa infirmiere si dumneaei. Vin infirmierele!!! Si de aici ma voi aprinde putin. Foc nu iau, nu pentru ca ma tem de cineva pur si simplu pentru ca adevaratii oameni nu isi pateaza caracterul.

Doua agramate, incompetente lipsite de profesionalism. «Doamnele» infirmiere nu au miscat un deget, pt a ridica un suflet de jos. Nu am filmat mai mult pentru ca nu credeam ce vad”, a scris femeia care l-a filmat pe batran, in comentariul care insoteste imaginile.

Vezi video pe Aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos