Acasă Monden Un celebru cantaret roman, ale carui melodii au incantat milioane de oameni,...

Un celebru cantaret roman, ale carui melodii au incantat milioane de oameni, este la un pas de PUSCARIE! Acuzatii GRAVE de violenta!

16

Un cântăreţ celebru din ţara noastră are mari probleme cu legea şi ar putea ajunge după gratii. E acuzat că ar fi lovit un şofer în trafic şi a fost pus deja sub acuzare.

Costel Busuioc a fost trimis în judecată pentru loviri și alte violențe, după ce i-ar fi dat un pumn unui șofer în trafic.

Potrivit rechizitoriului, pe 24 octombrie 2014, la intersecţia străzilor Bela Bartok cu Victor Babeş din Timișoara, Busuioc a coborât din autoturismul său şi i-a dat un pumn şoferului din față, nemulțumit că acesta nu înaintează. În urma corecţiei fizice aplicate de Busuioc, şoferul lovit şi-a scos certificat medical din care reiese că a necesitat pentru vindecare 18 zile de îngrijiri medicale.

Image result for costel busuioc

Doi martori au confirmat că Busuioc a fost violent în trafic și l-a lovit pe șofer. Ancheta a fost deschisă tot în 2014, iar dosarul a fost trimis în judecată în luna aprilie a acestui an. Pe 8 septembrie va avea loc primul termen în acest dosar, anunţă adevarul.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos