Acasă Monden Elena Basescu a divortat! E al doilea divort in familia fostului presedinte!

Elena Basescu a divortat! E al doilea divort in familia fostului presedinte!

128
Fiica cea mică a lui Traian Băsescu, Elena, îi calcă pe urme surorii sale, Ioana, și a divorțat de primul soț. Elena Băsescu s-a despărțit de Bogdan Ionescu după fix 4 ani de căsnicie, în fața notarului.

Ei au vrut să fie cât mai discreți și să nu se afle, numai că lucrurile au răsuflat în presă. Bogdan Ionescu locuieşte singur, în apartamentul în care au locuit toţi aceşti ani împreună. Elena s-a mutat în cartierul Stejarii, aproape de Elena Udrea, împreună cu cei doi copii ai lor, Sofia Anais (care pe 1 septembrie a făcut 3 anişori) şi Traian, care are aproape doi ani.

”Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat.

Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi.

Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect.

Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu”, a transmis Elena Băsescu.

Elena Băsescu s-a remarcat prin cariera în lumea modellingului, ea fiind căutată, doar în România, pentru a fi prezentă în evenimente de modă, dar și pentru relația de dragoste cu Andrei Hrebenciuc, fiul celebrului fost lider PSD, Viorel  Hrebenciuc.

Citește AICI motivele despărțirii

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos