Acasă ACTUALITATE D-asta suntem unde suntem! Lider PSD: Nu cred în coronavirus, nu îmi...

D-asta suntem unde suntem! Lider PSD: Nu cred în coronavirus, nu îmi pasă, nu port mască!

62


Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, afirmă că el nu crede în coronavirus, prin urmare nu poartă nici mască de protecție. Social-democratul subliniază însă că nu a îndemnat niciodată pe nimeni să facă așa ca el.

„Eu nu am spus că nu există. S-a titrat că eu nu cred în coronavirus. Evident, cred în Dumnezeu, de exemplu, dar nu cred în coronavirus. Haideți să fim serioși! Asta e o chestiune de determinare științifică, medicală, etc., nu de credință ca atare. Dacă cineva vrea să propovăduiască coronavirusul e treaba lui, nu sunt eu client. (…) Eu nu port mască. E decizia mea. Dar nu am îndemnat pe nimeni să facă asta”, a declatat Dumtru Buzatu, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, pentru Digi24.

Totodată, liderul social-democrat a mai spus că, după părerea sa, Guvernul a greşit modul cum a gestionat criza. 

„Eu cred că trebuie gândite măsuri mai complicate. Tot o dăm cu purtați mască, stați în casă, iată că infectarea este în expansiune. Mergeți mai departe cu aceste măsuri foarte simple. Eu nu port mască, am explicat, nu îndemn pe nimeni, pe toți i-am îndemnat să respecte legea. Dar eu, în semn de protest pentru simplitatea și absurditatea unor asemenea măsuri, nu port mască!”, a declarat ironic, preşedinte CJ Vaslui, județ în care au fost confirmați 261 de pacienți cu SARS-CoV-2, de la începutul pandemiei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos