38.2 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăACTUALITATEDaca n-ar fi adevarat ar fi BANC! NOUA politicieni S-AU INGHESUIT sa...

Daca n-ar fi adevarat ar fi BANC! NOUA politicieni S-AU INGHESUIT sa taie panglica drumului de la MADULARI!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Încă o dovadă că politicienii români sunt limitați din punct de vedere mental. Este necesar ca acest tip de politicieni să dispară cât mai repede pentru ca țara noastră să mai aibă o șansă.

Un vechi banc cu olteni spunea ca acestia au cerut ca Oltcitul sa aiba toate locurile in fata. Cam aceeasi situatie a fost surprinsa si marti, la inaugurarea unui sector de drum judetean reabilitat. Nu mai putin de 9 oficiali, printre care vicepresedintele CJ Valcea, Gheorghe Pasat, si seful PNL Valcea, Cristian Buica, s-au înghesuit să taie panglica la receptia lucrarilor.

Citeste si:

Lista NEAGRA a celor 128 de politicieni romani DETESTATI de romani!


Este vorba despre un proiect finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013, privind reabilitarea si modernizarea DJ677 pe sectorul Madulari – Susani – Limita judetului Olt” – mai concret, 23,63 kilometri de drum judetean. Valoarea totala a proiectului a fost de aproape 59 de milioane de lei iar realizarea sa a durat doi ani.

 Din aceasta suma, co-finantarea CJ Valcea a fost de 991.000 de lei (fara TVA), informează știrileprotv.ro

Consiliul Judetean Valcea nu mai are presedinte de anul trecut, cand Ion Cilea s-a stins din viata. La ora actuala, numele sau a aparut la DNA in dosarul Rovinari Turceni, fiind legat de cel al lui Dan Sova.

Ultimele stiri