Acasă Stirea zilei ”Dacă nu ești la televizor, nu prea mai ești folositor” – CTP...

”Dacă nu ești la televizor, nu prea mai ești folositor” – CTP spune ca viata lui s-a schimbat de cand a plecat de la Digi24

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, concediat de la postul Digi 24 după ce a vorbit despre legile Securității naționale și despre o gafă comisă de jurnalistul Cosmin Prelipceanu, dezvăluie cum i s-a schimbat viața de când a fost dat afară.

Am regăsit privirile și cuvintele acelea după 32 de ani, cu prilejul dării afară de la Digi24. Cine mi se adresa întrebându-mă respectuos când aș avea timp de o întâlnire, acum îmi spune „mâine, la ce oră să ne vedem”, fără semnul întrebării. Diverșii șefuți ai locurilor pe unde mă mai duc, au trecut de la „Ce mai faceți, domnule Popescu?” la un „Bună ziua” uscat. Inși care, să zicem, că mi-au fost prieteni, n-au stricat nici măcar un telefon pe mine. Unul, cu care n-am mai vorbit de vreo 10 ani, mi-a dat un sms cum că să facem o emisiune împreună. Dacă nu ești la televizor, nu prea mai ești folositor.

Nici măcar un om obișnuit, un simplu cetățean nu mă mai consideră, m-au clasat mai jos de atât… A, uitam, de la Adevărul n-am fost dat afară în `90, e o altă poveste de ce, o să v-o spun altădată. Oare, ce credeți că a făcut atunci, în fața acestei lovituri de teatru, nea Petre Popa?, scrie CTP pe Facebook.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentIronie: Dupa ce a prabusit podul din Neamt, PSD vrea sa construiasca poduri noi in Ucraina!
Articolul următorPe cine a gasit PSD-ul vinovat de prabusirea podului din Neamt, desi e modernizat si inaugurat de baronul Arsene cu o firma de casa?