34.1 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăACTUALITATEDacian Ciolos a publicat scrisoarea primita anul trecut de la Dragnea: A...

Dacian Ciolos a publicat scrisoarea primita anul trecut de la Dragnea: A mintit fara scrupule oamenii!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Dacian Cioloș a publicat scrisoarea primită de la Liviu Dragnea. Anul trecut, Liviu Dragnea, liderul PSD și șeful Camerei Deputaților, își exprima îngrijorarea – într-o scrisoare oficială transmisă lui Dacian Cioloș, pe vremea când acesta era premier – în legătură cu „o serie de măsuri cum ar fi plafonarea indemnizațiilor pentru creșterea copilului” și „majorarea taxelor pentru cei cu activități independente”, susținând că astfel de măsuri ar avea la bază „înrăutățirea indicatorilor economici în țara noastră”.

Acum, fostul premier Dacian Cioloș atrage atenția asupra inconsecvenței liderului PSD Liviu Dragnea cu privire la unele măsuri pe care i le reproșa în urmă cu un an guvernului condus de Cioloș, dar pe care actualul guvern le va introduce fără nicio problemă, comentează Digi 24.

Tocmai de aceea, Dacian Cioloș a publicat scrisoarea primită de la Liviu Dragnea:

Din ciclul dacă doriți să revedeți: unii lideri politici au o capacitate de anticipare surprinzătoare! Iată ce scria domnul Dragnea într-o scrisoare deschisă în 8 Septembrie 2016.

Folosind aceeași măsură a PSD este, evident, momentul ca actualul Premier să fie chemat în Parlament, să explice ce are de gând cu pensiile, cu indemnizațiile pentru creșterea copilului, cu taxele, cu bugetul țării în general.

Și, mai ales, să explice de ce coaliția PSD-ALDE a mințit fără scrupule oamenii anul trecut, când au promis și au trecut prin Parlament lucruri care erau evident neaplicabile.

Este în primul rând o datorie față de cei care i-au votat”, a scris Cioloș, pe pagina sa oficială de Facebook.

Ultimele stiri