Acasă Maramures ”Dacul liber” din Cavnic, personaj celebru in toata Romania, S-A SINUCIS de...

”Dacul liber” din Cavnic, personaj celebru in toata Romania, S-A SINUCIS de Boboteaza!

Celebrul personaj care-ți spunea ”Dacul liber” s-a sinucis în ziua de Bobotează! Iulian Mureșan, ”Dacul liber” din Cavnic, și-a luat viața în seara zilei de miercuri, 6 ianuarie. Avea doar 27 de ani, dar a preferat să renunțe la viață agățându-se de un ștreang care i-a curmat zilele.

Iulian a fost găsit fără suflare, iar eforturile medicilor de a-l readuce la viața au fost zadarnice. Acesta încânta turiștii veniți la pârtiile de schi din Cavnic, oferindu-le drumeții cu sania trasă de cai în zonele superbe din vecinătatea orașului.

“Polițiștii au fost sesizați despre acest caz și fac cercetări pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs evenimentul” a declarat pentru ActualMM.ro, Florina Meteș purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Pe Facebook, Iulian scrisese ”Vreau sa plec… Sa ma ingropati in gradina …..”

Iulian Muresan studia la Facultatea de Zootehnie din cadrul USAMV Cluj. El era recunoscut pentru pasiunea pentru natura, dar și pentru implicarile in toate evenimentele din zonă. De altfel, mii de turiști care au mers în zona Cavnic îl știau, iar el era printre cei care le povestea despre istoriile și obiceiurile locului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPosibil TERORIST IMPUSCAT MORTAL in centrul Parisului! A strigat ALLAH AKBAR in timp ce ataca un politist!
Articolul următorInginerul roman Cornel Mihulecea: Din Romania s-au furat doua reactoare nucleare si peste 600 de tone de combustibil nuclear!