Acasă Stirea zilei Dafora a prins un contract in Ungaria. Afacerea va aduce firmei sibiene...

Dafora a prins un contract in Ungaria. Afacerea va aduce firmei sibiene 3 milioane de euro in conturi

22

DaforaDafora a incheiat o noua afacere in strainatate. Firma sibiana a semnat un contract, în valoare de trei milioane euro, cu RAG Kiha Ltd pentru lucrari ce urmeaza a fi executate în zona Szeged, Ungaria. Lucrarile se vor derula pe o perioada de un an (cu posibilitate de prelungire) si includ saparea a doua sonde ferme si a uneia optionala.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Nu este primul business de acest tip incheiat in ultimele luni de compania din Romania. La sfarsitul anului trecut, Dafora a stabilit un parteneriat de afaceri cu Globe Exploration LP, urmand ca din 2013 sa execute lucrari de foraj in Israel. “Contractarea de lucrari de anvergura în afara granitelor tarii este în continuare posibila prin implementarea strategiei Dafora care urmareste cresterea eficientei si eficacitatii activitatii, coroborata cu nivelul superior al resurselor umane si tehnice de care beneficiem. Ne bucura faptul ca reusim sa ne facem cunoscuti pe pietele internationale dar si sa mentinem relatiile cu operatorii de foraj, ceea ce reprezinta o dovada a recunoasterii serviciilor oferite, care îndeplinesc cerintele exigente din domeniu”, se arata intr-un comunicat emis de Dafora.

Extinderea activitatii pe piata internationala reprezinta una dintre directiile strategice de dezvoltare abordata de compania Dafora inca din anul 2002. Compania are o experienta bogata pe diferite piete din Africa (Uganda, Tanzania, Sudan, Mozambic), Franta, Bulgaria si Ucraina. Actionarul majoritar al companiei sibiene, Gheorghe Calburean, s-a axat in ultimii ani pe un proiect de investitii care a necesitat achizitionarea de utilaje de foraj performante . In urma acestor investitii firma a cumulat datorii destul de mari pe care trebuie sa le ramburseze.

 

Articolul precedentStatul se imprumuta in euro.Ministerul Finantelor Publice lanseaza o noua emisiune de obligatiuni
Articolul următorStingerea la ora 22.00. Primaria Capitalei trimite la culcare turistii din Centrul Istoric si baga in faliment afacerile firmelor din zona