Acasă ACTUALITATE Dan Barna si-a anuntat din nou candidatura la prezidentiale, desi data trecuta...

Dan Barna si-a anuntat din nou candidatura la prezidentiale, desi data trecuta la batut si Dancila!

209

Vicepremierul Dan Barna a afirmat, sambata seara, ca nu exclude o candiatura la alegerile prezidentiale din 2024, acesta fiind ”un scenariu real” pe care-l discuta cu colegii.

”Asta voi decide impreuna cu colegii mei, poate sa fie. Nu exclud.  (…) Nu se face de azi pe maine (politica – n.r.), dar in egala masura ceea ce pot sa spun acum cu fermitate este ca imi doresc sa am o prezenta cat mai consistenta in politica din Romania si in urmatorii ani. Daca asta va presupune si o candidatura la prezidentiale, mi-o voi asuma fara niciun fel de problema”, a spus Barna, la Digi24, intrebat daca le va cere votul romanilor in 2024.

Vicepremierul a precizat ca o noua candidatura la prezidentiale ”este unul dintre scenariile care exista” si la care se gandeste, potrivit News.ro.

”E un scenariu real, e un scenariu care exista, despre care discutam, discuta si colegii mei, discut si eu. Vom vedea daca asta va fi decizia pana la urma. Nu o exclud, nici nu este o chestiune de viata si de moarte. Este o posibilitate”, a mai declara Barna.

Inntrebat daca-si mai doreste sa fie presedintele Romaniei, liderul USR a replicat: ”Experienta candidaturii la prezidentiale de acum 2 ani m-a invatat ca trebuie sa fii pregatit pentru genul acesta de situatie si in momentul de fata ma pregatesc. O sa vedem ce se va intampla”.

Dan Barna a candidat la alegerile prezidentiale din 2019, insa nu a reusit sa intre in turul al doilea, fiind invind de Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos