38.2 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăACTUALITATELudovic Orban: ”Le transmit și celor din USR-PLUS că noi suntem într-un...

Ludovic Orban: ”Le transmit și celor din USR-PLUS că noi suntem într-un proiect de contrucție și nu avem nevoie de conflicte”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Cei de la USR-PLUS au cerut schimbarea premierului Florin Cîțu, iar în locul acestuia să vină președintele PNL, Ludovic Orban. Liderul PNL a spus că a discutat cu cei de la USR-PLUS și le-a explicat că el este de acord cu remanierea lui Vlad Voiculescu și le-a cerut să facă o analiză obiectivă, pentru că vor ajunge la concluzia că ministrul trebuia schimbat.

Am văzut mai multe informații pe surse că voi participa la o ședință a Coaliției la Cotroceni, dar nici nu am avut nicio invitație în acest sens. Bineînțeles, comunic cu președintele României, PNL face echipă cu președintele României.

Am comunicat cu partenerii de coaliție și ceea ce le-am spus lor, o spun spun și public. Din păcate, există unii care trăiesc din conflict, care se hrănesc din conflict. Eu le transmit și celor din USR-PLUS că noi suntem într-un proiect de contrucție și nu avem nevoie de conflicte. Eu le recomand să facă o analiză obiectivă a activității ministrului demis și vor vedea că era o decizie indispensabilă.

Nu USR stabilește premierul, ci PNL, iar PNL îl susține pe Florin Cîțu. Nu putem schimba premierul de fiecare dată când se supără unul sau altul.

În ceea ce ne privește îl susținem pe Florin Cîțu, apreciem pozitiv activitatea premierului Florin Cîțu. Am susținut public ședința premierului și pot să vă spun că la ultimele 2 ședințe ale coaliției le-am cerut celor de la USR-PLUS să ia ei decizia de schimbare a lui Vlad Voiculescu. Acum, să nu-i dăm importanță mai mare decât trebuie. Din punctul meu de vedere, decizia premierului era necesară, indispensabilă și pune bazele pentru creșterea calității în domeniul Sănătății.”, a spus Ludovic Orban.

Ultimele stiri