Acasă Divertisment Dan Bittman și-a găsit idolul: „Daca mai aveam 20 de politicieni ca...

Dan Bittman și-a găsit idolul: „Daca mai aveam 20 de politicieni ca Sosoaca, eram Suedia, nu Romania”

1878

Cantaretul Dan Bittman a declarat, intr-un interviu acordat Adrianei Bahmuteanum ca ”daca mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Sosoaca, eram Suedia, nu Romania!”. „Eram departe de tot”, a sustinut Bittman.

Intrebat ce parere are despre Sosoaca, Bittman i-a adus elogii senatoarei:  „Ah, da, o salut si, uite, beau un pahar de vin in cinstea ei! Daca mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Sosoaca, eram Suedia, nu Romania! Eram departe de tot…”.

Bittman sustine ca Sosoaca se lupta pentru „drepturile” romanilor: ”Romanii au uitat sa-si ceara drepturile, nu stiu nici ce drepturi au…”.

”Unii sunt deranjati de modul in care ea se exprima. Ea e femeie, iar in Romania misogina femeile trebuie calcate in picioare, dar este o femeie care cunoaste legile, este o femeie care apara legile si vorbeste in numele legii. Suntem intr-o tara, Romania, in care nimeni nu apara legea in fata autoritatilor. Nu avem o lege a raspunderii prezidentiale – pentru ca presedintele incalca legea in fiecare zi”, a mai acuzat Bittman.

Bittman a amai spus ca Sosoaca este „un adevarat avocat al poporului!”.

”Altii dau cu invective in ea…. Pentru ca… e pe interese, intreaga presa e pe interes, e platita… presa libera e o poveste. Fara indoiala Diana Sosoaca este un inceput, imi pare rau ca cei din fostul partidul ei nu au stiut sa renunte la orgolii.

Diana Sosoaca trebuia mentinuta, pentru ca face treaba. Ea face treaba, face pentru popor,  ea este un adevarat avocat al poporului! Uite, poate facem o miscare civica, o invitam si pe Diana Sosoaca si facem o miscare civica adevarata”, a mai spus Bittman.

Mugur Mihaescu, care a realizat un program scandalos de Revelion la TVR, alaturi de Bittman, nu a mai avut nicio reactie publica in legatura cu mastile de protectie sau cu masurile de restrictie dupa valul de critici de la inceputul lunii ianuarie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos